Zapisi o življenju, strahovih, ljubezni, žalosti in sreči

Tudi to bo minilo

Tudi to bo minilo

Ni človeka, ki v življenju ne bi utrpel neke izgube, se počutil osamljenega, starega, brez smisla ali cilja in bil izgubljen, kljub vsem prijateljem in materialnim dobrinam, ki ga obdajajo. Zato sem se danes odločila, da podelim z vami nekaj mojih miselnih trikov, ki jih uporabljam kadar se slabo počutim.

Prve misli

Prve misli

Kar nekaj časa sem razmišljala kako podati mnenja in nasvete tistim staršem, ki jih zanima, kako postati boljši in kako izpopolniti svoj način vzgoje.

Del bloga je zato tudi namenjen ključnim vzgojnim dilemam.

Kaj pa ti kaj ješ?

Kaj pa ti kaj ješ?

Ali ste kdaj razmišljali o svoji zasvojenosti? Pa ne mislim zdaj o zasvojenosti od drog. Vsak ima zagotovo kakšno odvisnost, šibko točko brez katere ne more. Jaz vem, da bi brez telefona težko preživela dan, tudi brez glasbe ne vem kako bi zdržala. Moja šibka točka in težka odvisnost je zagotovo hrana.

Ne zapri sveta pred seboj

Ne zapri sveta pred seboj

Ste že kdaj naleteli na profesorja, ki vam je kljub temu, da ste po vašem mnenju odgovorili na vsa vprašanja pravilno, vseeno dal nizko oceno? Ali pa na šefa, ki ne dopusti napredovanja, ne glede na trud, ki ste ga vložili v delo.

Jaz, center sveta

Jaz, center sveta

Ljubosumje. Vas je že kdaj spravilo v slabo voljo? Pa ne mislim zdaj samo na tisto ljubosumnost, ko vašega partnerja za pet minut obletava nekdo drug. Tako na splošno, ste bili kdaj ljubosumni na svojo mlajšo sestro, brata, sosedo, sošolca?

Kar želiš, to dobiš.

Kar želiš, to dobiš.

Ste se kdaj vprašali, zakaj ste se v določeni situaciji odločili tako kot ste se?

Zapisi o življenju, strahovih, ljubezni, žalosti in sreči